top of page
30 years anniversary.png

Film  -  The Commitments
Dit jaar is het exact 30 jaar geleden dat deze muziekfilm in première ging (13 september 1991) en vier BAFTA awards heeft gewonnen. De soundtrack was winnaar van de BRIT award en er zijn meer dan 14 miljoen exemplaren van verkocht. Iedereen kent de soulclassics uit deze film zoals Mustang Sally, Chain of Fools, Hard to Handle, Land of a 1.000 Dances

Soulmania
Soulmania is een 9-koppige klassieke soulband: meerstemmige zang, blazers en een strakke vette band. Centraal in ons repertoire staat het repertoire van 'The Commitments'. Maar voor degenen die dit niet kennen komen ook soullegendes als Otis Redding, Aretha Franklin, Wilson Picket, Martha Reeves en Gloria Jones voorbij in onze show. Meer informatie over Soulmania en video’s tref je aan op deze website.

Programma  -  jubileumjaar Commitments (sep '21 - sep '22)
Het programma bestaat uit de combinatie van deze film (die inmiddels een cultstatus heeft) en een optreden. Eerst bekijken de bezoekers de film en daarna verzorgt Soulmania een optreden met de muziek uit de film. Voorafgaand aan de film worden de bezoekers al bij binnenkomst verrast met een akoestisch optreden (dus op laag geluidsniveau) waarmee we de mensen in de stemming brengen met muziek uit de film.

Al met al dus een unieke ervaring voor het publiek.

Voor de promotie van de show zorgen wij voor beeldmateriaal (foto en video) zoals onderstaande trailer (voorbeeld voor de première in Ede) en een korte video voor social media. Uiteraard worden alle data ook vermeld op onze website en social media kanalen. Ook informeren wij indien mogelijk (samen met u) de lokale pers.

Data en locaties
Momenteel zijn deze data en locaties vastgelegd:

 

  • 12 september 2021, Pathé Expo Theater Ede (première)

  • 3 december 2021, Filmhuis Alkmaar i.s.m. Podium Viktorie

  • 10 december 2021, Industrie Bioscoop Veghel i.s.m. Podium De Afzakkerij

  • De Partner Nieuwegein (datum nog vast te stellen)


Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via:

bottom of page